Glamur i ženstvenost koje smo dugo čekali vratili su se u najlepšem obliku! (FOTO)

Moda

Glamur i ženstvenost koje smo dugo čekali vratili su se u najlepšem obliku! (FOTO)

Svila nikada nije i nikada neće izaći iz mode, a ove godine nosi se u obliku jednostavne i ženstvene haljine

Svila je skupocen i veoma vredan materijal, koji odeći i stilu uopšte daje notu sofisticiranosti, ženstvenosti i šika. Tradicionalno je i jedan od najskuplih materijala, ali s razlogom, jer kvalitet svile ne može da se meri skoro ni sa čim drugim što tržište materijala nudi.

Svila je i ove godine akutela, ako je suditi po „diktatima“ modnih dizajnera i influensera, a najviše je zastupljena u modelu jedne, sasvim jednostavne i ležerne minimalističke haljine.

Naime, svilena haljina na bretele, koja pratili liniju tela, ali nije pripijena i varijacije tog modela sa usečenim izrezom ili bez leđa, pa čak i modeli koji podsećaju na starinske svilene haljine, je nešto što morate imati u svog garderoberu, ukoliko pratite modne trendove.

Međutim, čak i ukoliko ih ne pratite, ova haljina je toliko vanvremensa, toliko ženstvena i suptila, da biste mogli da je smestite u bilo koju modnu sezonu i ona bi opet izgledala moderno, aktuelno i seksi.

Haljine su uglavnom jednobojne, a boje su nežne pastelne, od bele, preko prljavo roze i plave, ali nađe se poneka verzija i u jarkoj ili neonskoj boji.

Naravno, tu su i nezaobolazne tufnice, koje su apsolutni hit ove sezone na svim odevnim predmetima, pa i na svilenim haljinama. Takođe, retro dezeni, neupadljivi i odmereni mogu se videti na svili ove godine.

Što se dužina haljina tiče, u opticaju su sve dužine – od mini haljinica koje podsećaju na kombinezone, preko midi dužina do maksi elegantnih haljina.

Jedino što vam preostaje da izaberete varijaciju modela koji vama lično najviše odgovara i da se opredelite za boju ili patern koji najviše leži vašem ličnom stilu i ukusu, a svila će odraditi sve nadalje.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top