AKO NE NOSITE SUKNJE, OVO ĆE VAM SE DOPASTI! 5 modela pantalona koji će ovog leta dominirati ulicama metropola

Moda

AKO NE NOSITE SUKNJE, OVO ĆE VAM SE DOPASTI! 5 modela pantalona koji će ovog leta dominirati ulicama metropola

Mislile ste da lagane haljine ništa ne može zameniti? Opasno ste se prevarile.

Iako mnogi tokom letnjih meseci pantalone pospreme u najtamniji kutak svog ormara, za to nema nikakvog razloga. I s njima se mogu složiti odlične kombinacije u kojima vam neće biti nesnosno vruće, a uz to ćete izgledati podjednako šik kao i u trendi haljinama.

Naravno, kada temperature krenu da rastu, zadnje što vam treba su teški materijali ili modeli pantalona koji su toliko stisnuti uz noge da niste sigurni radi li vam uopšte cirkulacija. Lagani materijali, nešto širi modeli i pastelne ili jarke nijanse dobitna su kombinacija za vruće letnje dane, a evo koji modeli će biti najtraženiji ove sezone.

1. Prugaste pantalone

Prugice su uvek u trendu i lako se kombinuju, a istovremeno su i omiljeni letnji uzorak već godinama. Zato, ako želite igrati na sigurno, odaberite upravo takve modele.

2. Trenerke od laganih materijala

Da, čak i one su doživele transformaciju pa više ne pripadaju kategoriji neugledne odeće u kojoj vežbate. One se sada nose na apsolutno sve, a ako odaberete jednobojne modele sa naglašenim strukom, te ih vešto iskombinujete, velike su šanse da ćete čak i u trenerci izgledati elegantno.

3. Bele pantalone

Ponekad se čini kao da su odevni komadi u beloj boji rezervisani samo za letnje dane pa su bele pantalone izrađene od lepršavih materijala logičan deo ovog spiska.

4. Lanene pantalone

Lan je poslednjih godina doživeo veliki povratak, a upravo je on savršen izbor za visoke temperature.

5. Kratke pantalone

Naravno, u vašem ormaru svoje mesto treba da imaju i kratke pantalone koje su u poslednje vreme postale toliko prefinjene i elegantne da ih rado nosimo u apsolutno svim situacijama.

Izvor: INDEX.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top