Letnje modne zapovesti za dame u 50-im: Dobro obučena žena nikad ne krši ova pravila!

instagram/Printscreen

Moda

Letnje modne zapovesti za dame u 50-im: Dobro obučena žena nikad ne krši ova pravila!

Određena pravila moraju da postoje kako bi u svakom trenutku izgledale savršeno

U 20-im godinama, što se tiče mode, sve je dozvoljeno, međutim zrele godine sa sobom nose i određena pravila. Ni jedan komad nije zabranjen, samo je neophodno modifikovati način na koji se kombinuje.

Ženu koju krasi dobar stil se u svakom trenutku vodi ovim pravilima:

1. Počnite sa dobrim donjim vešom

Jednostavno donje rublje boje kože koje istovremeno „dobro drži“ je poželjno jer se neće nazirati kroz letnju odeću koja je uglavnom od tanjih materijala i kvariti stajling. Ako imate neodstatke koje želite da prekrijete, gaćice sa steznikom su idealne za ravnanje stomaka i zaglađivanje potencijalnih „šlaufića“.

2. Pristojna dužina

Kada dođu te famozne 50-te godine, većina žena iz garderobera izbaci kratke stvari, ali za tim nema potrebe. I dalje možete nositi ovakve komade odeće, jedino što morate da ispoštujete je dužina, neka ona bude do ili malo iznad kolena.

3. Startegijsko oblačenje

Ukoliko nosite kraću suknju, vodite računa da je gornji deo sveden, jer će duboki dekolte u ovom slučaju izgledati vulgarno i ni malo privlačno. S druge strane, ukoliko se odlučite da grudi istaknete, autfit upotpunite pantalonama ili dugačkom suknjom.

4. Ne kupujte garderobu koja ne laska vašoj figuri, čak iako je u trendu

Ovo pravilo važi za svako godišnje doba, neka vas ne privuče neki komad samo zato što je u trendu. Da biste odali utisak dobro stilizovane žene, garderoba mora da stoji kao salivena.

5. Ne plašite se boja

Boje nisu rezervisane samo za mlađe devojke. Ne ustručavajte se da, ni sad u 50-im godinama, iznesete kombinaciju vedrih i jakih boja. U svetlijim nijansama izgledaćte mlađe sigurno. Bez dileme, ove nijanse su uvek bolja opcija od tamnih boja poput crne ili sive, a leto je idealno vreme za takvu garderobu.

6. Ne kupujte stvari lošeg kvaliteta

Osnovni razlog zašto neki stajling izgleda jeftino su komadi lošeg kvaliteta. Uvek je bolje kupiti jednu majicu i investirati i koji dinar više, nego imati nekoliko komada koje ne izgledaju naročito dobro.

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top