Boja lavande je HIT nijansa za leto 2020.

instagram/Printscreen

Moda

Boja lavande je HIT nijansa za leto 2020.

Svake sezone u naš ormar uvuku se novi materijali, krojevi, boje.

Iako su pojedini tonovi sinonim za određena godišnja doba, strogih pravila nema. Boja vina ili crna deo su naših jesenskih, ali i proletnih izdanja, a pastelne nijanse podjednako volimo tokom cele godine.

Boje sladoleda koje bude romantičarku u nama, ujedan su i sjajan stilski trik kako dati dodatnu ženstvenost i sofisticiranost kombinacijama koje biramo. Ovog leta, sve je u znaku plavih tonova, a boja lavande, tačnije pastelno ljubičasta takođe se upisala na listu favorita.

Istovremeno je razigrana, opuštena i zabavna za stiliziranje, a dopada nam se što odlično odgovara na potrebe kreiranja efektnog ležernog, kao i poslovnog looka.

KAKO KOMBINOVATI BOJU LAVANDE?

Nijanse koje odlično nadopunjavaju ovaj ton upravo su pastelno ružičasta, plava, boja konjaka i narančasta. Ako želite igrati na sigurno, birajte neutralne tonove poput bele, crne ili sive.

Boju lavande u ormar možete dodati kroz modne dodatke, birajući odevne komade koji će začiniti basic artikle ili kroz nakit.  Nijansa koja nas podseća na polja lavande, instant unosi letni vibe u svaki look i odlično naglašava preplanuli ten.

Foto: @leoniehanne

Dodatnu inspiraciju za stilizovanje ove nijanse pronašli smo na društvenim mrežama, a par cool outfita izdvajamo u nastavku.

Foto: @camilacoehlo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top