Ovako izgleda moćan i ženstven stil za svaki dan po ukusu Kejt Midlon

Moda

Ovako izgleda moćan i ženstven stil za svaki dan po ukusu Kejt Midlon

Vojvotkinja od Kembridža retko se pojavljuje u pantalonama, ali svaki put inspiriše devojke širom sveta da je brže-bolje kopiraju

Za ovu priliku da nije mogla bolje da izabere!

Nakon niza zanimljivih poslovnih haljina, vojvotkinja od Kembridža podsetila nas je da ona možda i najbolje izgleda kada se obuče nešto ležernije i kad prošeta u udobnim pantalonama.

Supruga princa Vilijama sastala se u londonskom parku Batersi s roditeljima s kojima je razgovarala o važnosti programa za podršku koje vode — upravo roditelji. Ovakve inicijative pokazale su se kao vrlo efikasne i korisne od početka pandemije virusa korona, pa je Kejt Midlton istakla njihovu važnost i provela uzbudljiv i zabavan dan s porodicama koje su uključene u neke od takvih programa. Neki od članova organizacija i inicijativa poveli su sa sobom i mališane, pa je vojvotkinja uživala u igri i smehu s najmlađima i čini se da je odabrala najbolju moguću odevnu kombinaciju za ovako ležernu priliku.

Izgleda da je Kejt Midlton odlučila da se reši dosadnih i konzervativnih krojeva haljina.

Vojvotkinja se pojavila na jednom službenom događaju u jednostavnoj beloj majici i pink pantalonama, dok je na nogama imala bele patike.

Nasmejana, opuštena i komunikativna, Kejt je izgledala znatno mlađe i poletnije. Njeni obožavaoci kao da su jedva dočekali ovaj momenat. Na društvenim mrežama svi su sa odobravanjem komentarisali njen stil oblačenja. Zbog protokola, Kejt je često prinuđena da se oblači konzervativno, jer se od članova kraljevske porodice očekuje krajnja smernost u izgledu, ali i ponašanju.

Vojvotkinja je ovaj put razgovarala sa roditeljima koji se bore sa depresijom izazvanom korona virusom i karantinom.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top