Kejt Midlton ogrlica koja je ukrala svu pažnju

instagram/Printscreen

Poznati

Kejt Midlton ogrlica koja je ukrala svu pažnju

Skupoceni komad nakita vojvotkinja je prošetala u svom poslednjem pojavljivanju u javnosti

Kejt Midlton juče se u poseti roditeljima, koji se bore sa depresijom izazvanom virusom korona i karantinom, pojavila u izdanju koje se još prepričava. Bez dugih haljina i šarenog desena, jednostavnoj beloj majici brenda „Ralph Lauren“ i pantalonama sa visokim stukom, vojvotkinja je oduševila javnost.

Ali, izgleda da je Kejt svedenim i jednostavnim stajlingom želela da istakne najnoviju skupocenu ogrlicu koja je zasijala oko njenog vrata. Britanski tabloidi odmah su počeli da spekulišu o njenoj ceni. Ipak, i ona je pala u drugi plan kada je otkrivena pozadina ovog unikatnog komada nakita.

Nežna zlatna ogrlica, sa jednostavnim lancem, sadrži tri viseća priveska u obliku dukata. Na svakome je ugravirano početno slovo imena njene dece, princa Džordža, princeza Šarlot i princa Luisa.

Nakit koji Kejt Midlton nosi posebno je zanimljiv naciji, pa se skoro svake minđuše, narukvice, kao i ogrlice analiziraju do detalja. I ovog puta supruga princa Vilijama nije prošla bez brojnih komentara. Slična situacija bila je i početkom godine kada je posetila dečji centar za rani razvoj. Kada se pojavila ispred centra, Kejt je bila jednostavno odevena. Odlučila se za bež kaput „Massimo Dutti“, koji je uparila sa leopard suknjom „Zara“. Ovog puta, umesto košulje ili džempera, vojvotkinja od Kembridža obukla je crnu rolku.

Zlatna ogrlica, sa okruglim priveskom u obliku meseca odmah je privukla pažnju. Engelska štampa pisala je tada da je ovaj komad nakita delo poznatog britanskog brenda sa potpisom „Daniella Draper“. Kako na njoj može biti ugravirano čak sedam slova, vojvotkinja od Kembridža odlučila je da zauvek nosi inicijale svojih mališana. Cena ovakvog luksuznog nakita iznosi oko 1.020 funti, što je oko 1.330 evra. A sada se nagađa i koliko je novca kraljevska porodica izdvojila za najnoviju ogrlicu lepe Kejt.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top