NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuju pozitivne promene, Škorpija spremna na sledeći korak u vezi

pixabay.com

Lifestyle

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuju pozitivne promene, Škorpija spremna na sledeći korak u vezi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN
Niste se nadali tako uzbudljivom finalu nedelje. Iznenada ćete uočiti povoljnu klimu za vaše napredovanje u firmi. Još bolja vest je da imate podršku svojih saradnika. Možda je sad trenutak za romantični vikend. Partner će vas iznenaditi. Treba da se pričuvate da se ne povredite, jer ste u ovoj nedelji skloni povredama.

BIK
Sada morate sami da odlučite da li ste spremni za donošenje odgovornijih odluka. Poslovni napredak ne znači nužno i finansijski oporavak. Turbulentni, ali veoma uzbudljiv događaj na emotivnom planu potpuno će vas izbaciti iz dosadašnje kolotečine. Vodite mirniji život, izolujte se malo, šetajte, družite se sa prijateljima.

BLIZANCI
Bićete podstaknuti pozitivnim promenama u poslovnom okruženju, ali na samom početku nedelje otvoreno ćete se suprotstavljati onima koje doživljavate kao kočnicu za svoj napredak. U ljubavi ćete biti pomalo neodgovorni i neumereni. Neke manje teškoće i bolove u kostima i zglobovima će biti prolaznog karaktera.

RAK
Ovo bi moglo biti podsticajno vreme za vašu karijeru, ali samo ako budete svesni da kritike ponekad mogu biti dobronamerne. Ova nedelja je pogodna za rešavanje finansijske situacije. Opuštaćete se sa prijateljima, u neobaveznim avanturama, ali za partnera nećete imati mnogo vremena. Dobro bi bilo da se fizički pokrenete, dosta ste statični u poslednje vreme, pa bi to doprinelo opštem lošem fizičkom stanju.

LAV
Tokom cele nedelje očekuju vas intenzivne, neki put čak opterećujuće situacije na poslovnom planu – mnogo događaja, novih informacija, stalna komunikacija sa poslovnim partnerima. Ali, to je pravo vreme i za emotivno dizanje i povratak ljubavi u vaš život. Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne za zdravlje.

DEVICA
Dokaz da se strpljenje i upornost isplate jeste baš ova nedelja, koja će Devicama doneti veliku angažovanost na poslu, mogućnost da napreduju, promene radno mesto ili da sklope bitne ugovore. U emotivnom životu bićete nestalni, skloni avanturističkom ponašanju. Radite na fizičkoj kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite, jer je to način da dovedete svoj organizam u normalu.

VAGA

Komplikovana situacija iz prethodne nedelje, rešava se u vašu korist. I nema razloga za skromnost, uživajte u onome što ste postigli. Magnetizam, šarm i osvajački duh doneće vam veliki broj prilika i kontakata sa suprotnim polom. Malo ste se opustili po pitanju zdravlja i zato bi bilo poželjno da obavite neke rutinske preglede.

ŠKORPIJA
Strpljenje škorpija biće na velikoj probi, posebno u prvoj polovini nedelje. Osećaćete pritisak u poslovnom okruženju, a u mnogim situacijama moraćete da se uzdržite od neprimerene reakcije. Ukoliko ste u dužoj vezi, razmišljanje o zajedničkom životu sa voljenom osobom često vam pada na pamet. Krvni pritisak će vam varirati što vas čini neraspoloženim.

STRELAC
Ova nedelja donosi pozitivne događaje, bolju komunikaciju i saradnju sa važnim partnerima, ali i promene u stavu nadređenih prema vama. Usamljeni će imati dilemu na koju stranu da krenu. Mnogo osoba suprotnog pola biće vam naklonjeno. Pokušajte da poboljšate ishranu u kvalitetnom smislu – uvedite sveže voće i povrće.

JARAC
Neke projekte ćete morati da ponavljate, a verovatno će vas i neodgovarajuća saradnja sa kolegama pomalo kočiti. Društvena okupljanja vezana za posao mogu vam doneti prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Prihvatite kompletan program zdravih navika kao što je fizička aktivnost, drugačiji način ishrane.

VODOLIJA
Bitno je da shvatite da je u ovoj nedelji potrebno da uložite više truda nego ikada do sada. Zato će vaše finansije i nadalje biti stabilne. Ukoliko u potaji čeznete za nekom bivšom emotivnom vezom, sada možete ponovo uspostaviti komunikaciju i kontakt sa bivšom ljubavi. Nesanica.

RIBE
Ono što uspete da uradite početkom nedelje, obeležiće vam ceo mesec. Pred vama će se naći više mogućnosti da se ostvarite na poslovnom planu, a može se čak dogoditi da budete u nedoumici koju da izaberete. Niste trenutno sigurni da li želite stabilnost ili promene na emotivnom planu, pustićete intuiciji da vas vodi. Osećate se malaksalo, jer je nastupila promena vremena.

Astrolog: Ruža Ružanović

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top