Lepa Gabrijela je dvojnica Kejt Midlton i zarađuje pravo bogatstvo! (FOTO)

instagram/Printscreen

Poznati

Lepa Gabrijela je dvojnica Kejt Midlton i zarađuje pravo bogatstvo! (FOTO)

Za jedan dan rada kao dvojnice supruge princa Vilijama zarađivala je u proseku hiljadu funti.

Gabrijela Munro Daglas nije ni shvatala koliko liči na Kejt Midlton dok joj prolaznici nisu govorili : „Hej, eno je princeza!“.

Tada joj je majka predložila da kao njena dvojnica može odlično da zaradi.

Gabrijela je odmah ugovorila brojne javne nastupe preko agencije za dvojnike, pa je odlučila da napusti posao dizajnerke nameštaja, kojim se do tada bavila. Da bi što više ličila na vojvotkinju, Gabrijela je poradila na svom stilu i načinu šminkanja, a trud joj se i ta kako isplatio.

Za jedan dan rada kao dvojnice supruge princa Vilijama zarađivala je u proseku hiljadu funti. Ubrzo je mogla sebi da priušti sve ono o čemu je sanjala – garderobu, putovanja, a na kraju i luksuzni dom. Uprkos tome što je bilo uzbudljivo i isplativo, ubrzo joj je dosadilo da živi tuđi život, makar on bio život buduće kraljice Velike Britanije.

“Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me podstakla da uradim ovo“, rekla je Gabrijela koja je postala majka bliznakinja.

Ona i njen partner Majkl žive u Londonu upravo u stanu koji je kupljen od hororara koji je zaradila kao dvojnica.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top