Megan Markl u nikad kraćoj haljini!

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl u nikad kraćoj haljini!

Prelepa bela haljina Megan Markl oduševila je mnoge, ali mnogi su iznenađeni što se nekadašnja princeza odlučila za mini dužinu.

Dok su princ Hari i Megan Markl bili članovi britanske kraljevske porodice, i za američku snaju su važila stroga pravila kao i za druge dame sa dvora.

Jedno od njih je da su i suknje i haljine morale da padaju ispod visine kolena, a to je granica koju Megan nikad nije smela da prekorači.

Sada je, čini se, jedva dočekala povratak na javnu i modnu scenu da pokaže svoje drugačije izdanje. Naime, sa princom Harijem je stigla u Njujork i učestvovala na festivalu Global Sitizen, u delu posvećenom jednakom pristupu svih građana sveta vakcini protiv korona virusa.

Megan je već ranije privukla veliku pažnju svojom odećom u Njujorku, a sada naročito, jer je obukla atraktivnu mini haljinu modne kuće Valentino. U vrlo svetloj nijansi slonovače, ova toaleta je ukrašena detaljima od šljokica i ogledala na okovratniku, rukavima i porubu. Cena – prava sitnica, nešto više od 5000 evra.

Kosu je vezala u dugačak rep, a od nakita je, sem burme i vereničkog prstena, nosila je zlatni sat i moderne narukvice uz njega.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top