AMAL KLUNI NAPRAVILA PUN POGODAK, MODNI KRITIČARI ODUŠEVLJENI

Printscreen/Instagram

Moda

AMAL KLUNI NAPRAVILA PUN POGODAK, MODNI KRITIČARI ODUŠEVLJENI

Ovaj model haljine sakriva baš sve nedostatke!

Dve godine se vešto krila od paparaca i izbegavala javne događaje, ali sad je rešila da se vrati u velikom stilu.

Amal Kluni se u razmaku od samo nekoliko dana pojavila na dva velika događaja i podsetila sve da sa razlogom nosi titulu kraljice stila.

Ovog puta je izabrala belu haljinu prekrivenu šljokicama koja je pratila liniju tela i zaslužila čistu desetku. Pravnica je blistala u društvu supruga Džordža Klunija, a osmeh nije skidala sa lica.

Ovaj model haljine, osim što je efektan, odlično stoji svim ženama, a naročito je dobar izbor za sve one dame koje žele da sakriju višak na stomaku i vizuelno učine struk tanjim.

„Čvor“ na struku daje iluziju peščanog sata, a to je oblik tela koji većina žena priželjkuje. Ukoliko tražite savršenu haljinu, iskopirajte stajling Amal Kluni i nećete pogrešiti.

A ako volite eleganntnije kombinacije i njen stil, dopašće vam se i ovaj stajling. Pogledajte:

Supruga Džordža Klunija, kada je moda u pitanju, nikada ne greši, a sve to zahvaljujući pravilima kojih se strogo pridržava već godinama. Ovih 5 modnih zapovesti nikada ne krši:

Pravilo 1: Uvek birajte haljine koje laskaju vašem obliku tela

Ne vodite se trendovima, već birajte onu garderobu koja najbolje pristaje vašoj građi. Amal voli da nosi haljine i u njima se najbolje oseća, ali nikad ne bi po svaku cenu nosila nešto samo zato što je in.

Pravilo 2: Uvek uskladite boju cipela i haljine

Ona gotovo uvek poštuje ovo pravilo i kaže da je tako mogućnost za pravljenje grešaka svedena na minimum.

Pravilo 3: Uložite u kvalitetan kaput

Amal je sigurna sa svaka žena u garderoberu mora da ima barem jedan model dobro krojenog kaputa. Ona predlaže jedan u jarkoj boji koji će svaki stajling učiniti zanimljivijim.

Pravilo 4: U nekim prilikama štikle nisu dobar izbor

Većinu vremena provodi u sudnici i uglavnom je u visokim potpeticama, ali kaže da one nekad nisu najbolja opcija. Kada nije u sudu, rado se odlučuje za ravnu i udobnu obuću. „Štikle nikako ne nosite po svaku cenu. Žena može odlično da izgleda i u ravnoj obući, a u nekim prilikama je prosto neprimereno nositi ih“.

Pravilo 5: Manje je više

Ona voli aksesoare, ali nikad ne preteruje. Veruje da je jedan komad nakita sasvim dovoljan da upotpuni svaki autfit.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top