NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. JULA 2022.

pixabay.com

Lifestyle

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. JULA 2022.

Ove nedelje horoskop pokazuje da mnoge znake očekuju promene, dok pojedinci sve što požele, ostvariće sa lakoćom.

Ovan

Situacije za Ovna će se razvijati tako da će svaka, čak i netačna, akcija biti bolja od nečinjenja. Možete izgubiti obećavajuće prilike ili šanse zbog neodlučnosti, sumnje u sebe. Važno je „izdržati“ do kraja nedelje, kada će pasivna agresija biti pretvorena u aktivnu. Tada ćete moći da se odmorite i da odahnete. Početak nedelje može doneti nezgodne situacije i neželjene susrete.

Bik

Poslednju nedelju jula obeležiće suprotstavljanje ambicija, tvrdnji i ljubomore. Moguća su čak i otkazivanje venčanja ili veridbi. Kašnjenja u realizaciji planova posebno će smetati obično uzdržanom i smirenom Biku. Važno je da u ovom teškom periodu ne donosite ishitrene odluke, već da odložite planove za neko bolje vreme.

Blizanci

Nostalgija prethodnog perioda za Blizancima se završava, i dolazi aktivniji period, ali u isto vreme – ne najlakši. Uobičajena sposobnost Blizanaca da dovoljno udobno „sede na dve stolice“ će posustati, inspiracija će nestati, ustupajući mesto oklevanju i neodlučnosti. Mogu se suočiti sa klevetom ili čak izdajom. Ipak, krajem nedelje Blizanci će moći da se priberu, stabilizuju emocije i uđu u svoj uobičajeni ritam.

Rak

Poboljšanje životnih okolnosti povezanih sa materijalnim bogatstvom biće zadovoljavajući, a jak brak ili veza će postati dodatni podsticaj za ulaganje snage. Stabilna nedelja, kada se sve odvija polako, glatko, po unapred utvrđenom planu. Možda će nekome takva smirenost i stabilnost izgledati dosadno, ali za Rakove je to praktično sreća.

Lav

Pokušajte da budete u stanju ravnoteže uprkos preprekema. Pronađite balans i u emocijama. Moguće je da će u narednim danima rešavati i neke pravne probleme. Moguće je da će neka tajna izaći na videlo, što svakako neće prijati Lavovima. Uprkos preoblemima, Lavovi će sačuvati pozitivan duh i tako prevazići nevolje.

Devica

Očekuje vas napeta nedelja. Neki vaši planovi se remete, posebno kada je reč o novcu. Pazite kome dajete poverenje i kome šta govorit. U ovoj sedmici najbolje je da se oslonite na sebe, svoje sposobnosti i moći. Glavna preporuka za nedelju je da svoje planove odložite za bolja vremena. Ona nisu daleko, uskoro su pred vratima.

Vaga

Vaga će imati nove i neočekivane prilike koje će izazvati oklevanje za ovaj znak. „Kako nastaviti? Prihvatiti ili ne? – takva pitanja će biti aktuelna tokom cele tekuće nedelje. Pobednici će biti oni koji će moći brzo da donesu odluku. Mnoge Vage će iznenada pokazati svoj liderski talenat, njihova lična snaga i sposobnost ubeđivanja će se povećati. Ovo će se posebno dobro odraziti na karijeru Vage.

Škorpija

Škorpijama će sedmica doneti važne vesti vezane za posao, učenje ili prihode. Svakodnevni problemi će se uspešno rešavati, posebno za one Škorpije kojima je razum trenutno jedini vodič u pristupima poslu. Dobre šanse za pokretanje novih poslova i projekata, obuku, usavršavanje, ovladavanje novim veštinama ili čak profesijom. One Škorpije koje umeju da primene teoriju u praksi, koriste svoje znanje za rešavanje materijalnih stvari, kasnije će dobiti odlične rezultate. Možete imati isplative radne zadace, kao i pronaći izlaz iz problema.

Strelac

Strelčevi će početkom nedelje osetiti neki umor, nedostaje vam pozitivna energija. Ovaj osećaj pratiće vas do subote, a onda vas čekaju nove prilike, šanse, optimizam i sreća. Nije preporučljivo započeti novi posao, davati obećanja. za opuštanje najbolje će vam prijati šetnja, posebno u prirodi. Kašnjenja u poslovima će iznervirati vatrenog Strelca. Krajem nedelje energija vam donosi ostvarenje planova.

Jarac

Jarčevi neočekivano počinju da otvoreno pokazuju svoje emocije, odbacujući uobičajenu suzdržanost i diplomatiju. Sada neće moći da se suzdrže na negativne komentare i kritike ljudi iz okruženja. Posebno je težak period mladog Meseca, kao i dan pre i dan posle. Tada se emocije Jarčeva stabilizuju, moći će da se priberu i prestanu da podlegnu talasima besa koji su za njih netipični. Tokom ovog perioda takođe se ne preporučuje da se obavezujete bilo kakvim obećanjima.

Vodolija

Možete održati uspeh na poslu na nivou, ali je važno da se snalazite i pokažete svoje veštine. U nekim trenucima možete biti zbunjeni i neodlučni. Ali ne može se reći da je ovo neprijatno ili loše za Vodoliju. Iako ćete biti pomalo na testu na početku nekog projekta – krajem nedelje, posebno nakon ulaska Merkura u opoziciju sa Saturnom, sve će početi da dobija strukturu i red. Počinjete da živite u ritmu koji vam prija.

Ribe

Ribe će uroniti u svet fantazije i snova. Poželeće da pobegnu od dosadne stvarnosti i svakodnevnih problema. Ribe će u odnosima zamagliti neke lične granice. Ovo će izazvati zbunjenost druge polovine, posebno ako je partner Jarac, Bik ili Devica. Takođe, Ribe treba da obuzdaju svoje nagone i da se nikako ne mešaju u tuđe živote. Nakon mladog Meseca, emocije Riba će početi da se stabilizuju, a Ribe će poslednje dane jula dočekati prilično mirno i pozitivno.

sensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top