Blejk Lajvli trudna četvrti put: Ponosno pokazala stomak

Printscreen/Instagram

Poznati

Blejk Lajvli trudna četvrti put: Ponosno pokazala stomak

Glumica Blejk Lajvli (35) je gostovala na samitu Forbes Women’s u Njujorku i tom prilikom je otkrila da očekuje četvrto dete sa suprugom Rajanom Rejnoldsom (45).

Inače, par ima tri ćerke: Džejms (7), Ines (5) i Beti (2).

Za ovu priliku Blejk je obukla kratku Valentino haljinu sa šljokicama, a kosu je vezala satenskom vrpsom. Glumica je u nekoliko navrata istakla kako se sama sprema za javne nastupe u smislu da sama bira odeću, ali i sama sebi pravi frizuru i šminka se.

 

Iako je u Holivudu poznato da je njihovo upoznavanje bilo isplanirano, kao i kod većine glumaca, Rajan i Blejk važe za jedan od najzaljubljenijih i najskladnijih parova.

Glumica ne propušta priliku da podrži svog supruga javno i da pokaže koliko ga voli. Isto važi i za Rejnoldsa. Samo se setite kako je gledao u Blejk tokom otvaranja Met gale, gde je Blejk bila vodeća zvezda.

Glumica je nekoliko puta izjavljivala kako je i sama odrasla u velikoj porodici, te da želi da ima mnogo dece. S druge strane i Rajan je u decembru prošle godine najavio da će uzeti pauzu od glume, kako bi se posvetio porodici i više vremena provodio sa decom.

„Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored“, objasnio je.

Glumački par je nekoliko puta govorio kako nemaju dadilju i da nikad filmove ne snimaju u isto vreme. Kada jedno snima, drugo ga prati i čuva decu. To je plan koji izgleda dobro funkcionište u porodicu Lajvli Rejnolds, a upravo zbog toga ih Holivud smatra veoma posebnim.

Nova.rs/Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top