Nedeljni horoskop za 29. jun: Pred vama je povoljan period za novi posao!

pixabay.com

Ljubav i seks

Nedeljni horoskop za 29. jun: Pred vama je povoljan period za novi posao!

Bik može da očekuje lepu avanturu, Raka očekuje povoljan dan za sklapanje  poslovne saradnje, Jarac može da očekuje inostranu poslovnu saradnju

OVAN

Pred vama je faza koja donosi poboljšanje na ovom planu. Ako budete uzeli stvari u svoje ruke bićete zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, novog partnera ne nalazite lako. Nije vam povoljan dan. Mogući su problemi sa plućima.

BIK

Trebalo bi da se maksimalno posvetite poslu kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve. Nemojte da zabušavate. Možete da očekujete lepu avanturu koja će vam na duže staze ostati u sećanju. Potrudite se da pazite na zdravlje.

BLIZANCI

Planirate privatni posao koji bi mogao da donese stabilizaciju na vašem poslovnom planu. Spremni ste da se posvetite svom partneru i da mu iskreno pokažete osećanja koja imate prema njemu. Problemi sa sinusima.

RAK

Očekuje vas povoljan dan za sklapanje poslovne saradnje ili za nove sastanke i pregovore. Moguće je da ćete na ovom polju imati novo poznanstvo, sa osobom koja će vas jako zaintrigirati. Potrebna vam je fizička aktivnost!

LAV

Očekuje vas prilika da pokrenete promene koje ste želeli a u popodnevnim časovima vam dolazi i priliv novca. Spremni ste da se maksimalno posvetite osvajanju osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o ishrani.

DEVICA

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Možete da očekujete da će vam danas stanje na ovom polju biti stabilno. Voljenu osobu želite da zaštitite od svega ali moguće je da nekada preterujete u tome. Ojačajte imunitet.

VAGA

Dobro ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Imate mnogo elana i motivacije. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoja iskrena osećanja ka vama. Povedite računa o grudnom košu.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Stvari idu onako kako ste očekivali. Zanimljivo poznanstvo ćete ostvariti preko kruga prijatelja. U prvi mah ćete biti rezervisani. Povedite računa o stomaku.

STRELAC

Pred vama je povoljan period za novi posao ili bilo kakvu promenu. Došlo je vreme da okrenete novi list. Spremni ste da pričate o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom, moguće je planiranje zajednice. Prolazan kašalj vas muči.

JARAC

Možete da očekujete saradnju sa inostranstvom. Spremni ste da povučete nove, važne poslovne poteze. Pred vama je povoljna faza za nova poznanstva. Mada lako može da se desi da vi niste spremni za vezivanje. Pazite na svoje navike.

VODOLIJA

Uskoro vas očekuje važno poslovno putovanje. Ostvarićete bitan napredak na ovom planu u budućnosti. Pred vama je povoljna faza koja bi mogla da vam donese početak veze. Spremni ste za ljubav. Prijaju vam sveže namirnice.

RIBE

Možete da očekujete dobru saradnju sa svojim kolegama. Imate solidnu komunikaciju i nadopunjujete se u poslu. Iako postoji osoba koja vam nudi ozbiljnu vezu vi za to sada niste spremni. Problemi sa glavoboljom.

Izvor: Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top