Ona je omiljena i savršeno obučena gde god da se pojavi: Kejt i Vilijam su se ludo zabavili u Irskoj! (FOTO)

EPA

Poznati

Ona je omiljena i savršeno obučena gde god da se pojavi: Kejt i Vilijam su se ludo zabavili u Irskoj! (FOTO)

Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza

Kejt Midlton i princ Vilijam juče su otputovali u službenu posetu Severnoj Irskoj.

Ceo dan su proveli u obavljanju dužnosti, ali su se usput i odlično zabavili. Vojvotkinja od Kembridža je čitav dan blistala, i pokazala tri odlična modna izdanja.

Za početak, kraljevski par je stigao u Irsku u velikom stilu, a za put je Kejt odabrala upečatljiv crveni kaput i udobne crne gležnjače sa srednje visokom potpeticom.

foto: EPA / Neil Hall

Masa ljudi se okupila da pozdravi vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, a nasmejana Kejt je kao i obično veselo ćaskala sa svima i prihvatala bukete cveća.

Nakon dočeka, Kejt i Vilijam su se zaputili u kamp za omladinu Roskor, gde su se ludo zabavili ljuljajući se na ljuljaškama napravljenim od gume, hodanju po gredi, a zatim i u vožnji kanuom, streličarstvu i postavljanju šatora u prirodi.

1 / 5 FOTO: EPA / ARTHUR EDWARDS / POOL
Nakon toga, na red je došla poseta Irskom fudbalskom savezu, gde su se vojvoda i vojvotkinja družili sa mladim i malim sportistima.
foto: EPA / Tim Rooke / Pool

Za tu priliku, Kejt se presvukla u pantalone i džemper, da bi na kraju štikle zamenila patikama, izašla na teren i zaigrala fudbal sa okupljenom decom.

Atmosfera je probudila dete i u budućem kralju, pa se i Vilijam latio fudbalske lopte, na oduševljenje okupljenih dečaka.

1 / 5 FOTO: EPA / TIM ROOKE / POOL
I kada je palo veče, tu nije bio kraj dnevnog rasporeda omiljenog britanskog para. Kraj danaobeležili su u glamuroznom stilu – posetom koncertnoj dvorani Empire Music Hall u Belfastu.
foto: EPA / Neil Hall

Prelepa vojvotkinja je za ovu priliku odabrala svetlucavu haljinu sa potpisom italijanske modne kuće Missoni. Vojvotkinja je blistala u plavičastoj plisiranoj toaleti sa širokim rukavima, uz koju je uklopila salonke i torbicu u nežnoj nijansi bež boje.

Vilijam je izašao na pozornicu i održao govor, a kasnije su zajedno zabavili isprobavajući kako rade točilice za pivo i uživali u razgovoru sa okupljenima.

<p>Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza</p><p>Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza</p><p>Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza</p><p>Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza</p><p>Za jedan dan ispunili su mnogo obaveza</p>

Izvor: Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top