Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli

pixabay.com

Ljubav i seks

Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli

Dobar seksualni život i bliskost ključ su za sretnu i uspešnu vezu. Kad seksualni život para nije zadovoljavajući u njihov život uvlači se trajno nezadovoljstvo.

Seksualni terapeuti često tvrde da prema iskustvima njihovih klijenata malo što toliko utiče na pad samopouzdanja i samopoštovanje kao nezadovoljavajući seksualni život.

Nikad nismo pokušali ništa novo – „Upoznao sam svoju suprugu kad sam imao 17 godina i ona je bila prva osoba s kojom sam vodio ljubav. Kad smo se venčali, mislim da smo oboje shvatili da nismo u stanju uvesti novosti u naš seksualni život. Možda smo mogli postići više da smo bili otvoreniji jedno prema drugom, ali nakon rođenje našeg deteta i jednog spontanog pobačaja seks je izgubio svaku draž. Shvatili smo da smo bolje funkcionišemo kao prijatelji nego kao partneri“, ispričao je Luka 35.

On me prevario – „Moj uskoro bivši muž me prevario i kad se to dogodilo bila sam mu spremna oprostiti, ali on je rekao da ne želi monogamnu vezu, tako da je razvod za mene jedina prihvatljiva opcija“, Klara (31)

Nikad nemamo odnose – „Istina o mom braku je da smo moj suprug i ja imali seks tri puta u godinu i po, koliko je trajao naš brak, a što je bilo presudno da podnesem zahtev za razvod. Moj bivši suprug uopšte nije imao volje da diskutujemo i istražimo razloge (fizičke i emotivne) zbog kojih on nije imao volje za seksom. Smatram da je moje puno pravo da budem u braku s nekim ko me želi, i zato sam se rastala“, objasnila je Lidija 29.

Redovno je posećivao prostitutke – „Moj bivši suprug bio je izvrstan ljubavnik, s kojim sam uživala tokom 20 godina braka. Ali, slučajno sam otkrila da redovno posećuje prostitutke i nakon toga više nikad nisam stupila u intimni odnos s njim“, Katarina 51.

Ona je shvatala seks preozbiljno – „Moja bivša supruga je imala stroge upute što trebam činiti tokom seksa, tako da je to više sličilo na odlazak na posao nego na užitak“, Jurica 34.

Nisam obraćao pažnju na njene potrebe – „U svom prvom braku bio sam toliko mlad i neiskusan i nisam znao da muškarci i žene trebaju različit pristup seksu. Obavio bih odnos brzo, dok je moja supruga očekivala da traje dulje i da bude više intimnosti. Neugodno mi je kad sada razmišljam o tome“, Lovro 52.

Izvor: miss7zdrava

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top