Modni eksperiment Anđeline Džoli

instagram

Moda

Modni eksperiment Anđeline Džoli

Koja vam je prva asocijacija na Anđelinu Džoli? Osim filmova i humanitarnog rada, ako pomislite na njena izdanja na crvenom tepihu – uvek ćete je zamisliti u crnom. U poslednje vreme je iskočila iz tog moda i uskočila u komade koji su je potpuno transformisali.

Ovih dana Anđelina Džoli se zajedno sa Mišel Fajfer pojavila na predstavljanju filma „Maleficent: Mistress Of Evil“ u Rimu u fenomenalnom plisiranom lila topu koji oblikom asocira na leptira.

Top je delo modne kuće Givenchy i pripada Haute Couture kolekciji za proleće 2019

Glumica je nedavno govorila o tome da je posle razvoda od Breda Pita ponovo otkrila radost i to je ujedno i savršeno objašnjenje njenog modnog preobražaja koji donosi mnogo vedrije boje i smelije kreacije od onih na koje smo navikli godinama unazad.

– Mislim da se to desilo na kraju moje veze sa Bredom i tada smo se razišli. Bilo je komplikovano, nisam mogla sebe da prepoznam, postala sam, kako to da objasnim – manja, nevažna, iako to nisam pokazivala. Bila sam duboko povređena i tužna. S druge strane bilo je zanimljivo proći kroz takvu poniznost i osećaj beznačajnosti. To je lekcija koju prenosim svojoj deci, ideja o obnavljanju sebe i posle svega, vraćanje radosti. Morala sam ponovo da otkrijem radost – rekla je AnđelinaNjene novije fotke pokazuju da je ponovo otkrila sve što joj je trebalo da bi vratila osmeh, a moda je tu samo da proprati taj unutrašnji osećaj. To je definitivno dobitna kombinacija

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top