Melanija Tramp odiše elegancijom u papreno skupom stajlingu (FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

Melanija Tramp odiše elegancijom u papreno skupom stajlingu (FOTO)

Poznata je kao neko ko je uvek besprekorno stilizovan, a da bi ispratila sve trendove ona izdvaja količine novca od kojih bi vam se zavrtelo u glavi.

Za poslednje pojavljivanje prva dama je morala da izdvoji oko 7000 evra.

View this post on Instagram

Fashion Notes by @jxhnbinder @wearebreitbart : Melania Trump Returns to White House in Custom Hervé Pierre First Lady Melania Trump arrived at the White House from Palm Beach, Florida in a cozy cashmere ensemble with white leather boots — a comfy return to Washington, D.C. after a weeks-long holiday vacation. Melania Trump, alongside President Trump and their son Barron, strutted off Air Force One in a light grey cashmere coat by Loro Piana featuring a cream and beige geometric chevron pattern. The coat was paired with a custom white knitted tea-length dress by Hervé Pierre. On her feet, Mrs. Trump wore a pair of Gianvito Rossi white leather knee-high slouch boots. The heeled boots retail for about $1,745. #melaniatrump #johnbinder #wearebreitbart #hervepierre #dress #loropiana #coat #gianvitorossi #boots

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Melanija je fotografisana kada se sa 13-o godišnjim sinom i suprugom vraćala sa novogodišnjeg putovanja koji su proveli na Floridi. Ovog puta je izabrala monohromatski stil i zablistala u beloj boji.

Izgleda kao da dosta vremena provodi u osmišljavanju stajlinga, pa je reko možemo viseti više puta u istom komadu garderobe.

U beloj uskoj haljini i čizmama iste boje je pobrala samo pozitivne komentare. Stajling je začinila kputom sa geometrijiskim šarama, a šminka i frizura su i ovog puta bili za čistu desetku.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top