Megan Markl otkrila da je IMALA POBAČAJ

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl otkrila da je IMALA POBAČAJ

Megan Markl otkrila je kako je imala spontani pobačaj posle preseljenja u SAD. Supruga princa Harija obelodanila je da je izgubila drugu bebu nakon što je u julu osetila „oštar bol“ dok je menjala pelenu svom sinu Arčiju, prenosi „Daily Mail“.

Nekadašnja glumica rekla je kako joj je pozlilo u njenom domu u Los Anđelesu i kako je naknadno otišla u bolnicu zajedno sa Harijem, te da su oboje bili slomljeni.

„Osetila sam oštar grč nakon što sam promenila pelene Arčiju. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pevajući uspavanku kako bih nas oboje smirila, ali ta vesela melodija bila je sušta suprotnost mom osećaju da nešto nije u redu“, opisala je Megan za današnji „New York Times“.

„Znala sam dok sam držala svoje prvorođeno dete da gubim svoje drugo“, dodala je.

Ona je ispričala kako se to dogodilo jednog julskog jutra koje je počelo kao i svako drugo. Vojvotkinja od Saseksa rekla je kako se probudila, nahranila pse, pospremila Arčijevu odeću i bojice i vezala kosu u rep pre nego što je probudila sina.

„Samo nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osetila sam da su mu šake vlažne i poljubila sam njegove zglobe, mokre od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da mislim na to kako ćemo se oporaviti“, piše ova 39-godišnjakinja.

Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top