(FOTO) POTEZ KEJT MIDLTON PROMAKAO SVIMA: Uradila je ovo zbog zavađene braće

Printscreen/Instagram

Poznati

(FOTO) POTEZ KEJT MIDLTON PROMAKAO SVIMA: Uradila je ovo zbog zavađene braće

Mudar potez!

Potez vojvotkinje od Kembridža juče na sahrani princa Filipa u Vindzoru danas je velika tema, jer kako ocenjuju mnogi, ona je time napravila važan korak ka pomirenju princa Vilijama i princa Harija.

Prinčevi Hari i Vilijam pojavili su se juče u javnosti, prvi put na istom događaju nakon Megzita koji je ugrozio njihov odnos. Da braća nisu bliska kao nekada, potvrdio je i mlađi princ pre mesec i po dana gostujući kod Opre Vinfri. Ipak, Hari je tada naglasio da bi voleo da se pomiri sa Vilijamom kog mnogo voli.

Juče i danas svi pišu da se pomirenje i dogodilo. Kao dokaz za to navodi se činjenica da su prinčevi sa sahrane dede princa Filipa otišli zajedno. U njihovom društvu bila je i vojvotkinja od Kembridža koja je u jednom momentu zastala kako bi braća ostala sama.

Fotografija Vilijama, Harija i Kejt izazvala je ogromno interesovanje javnosti, a prethodio joj je ovakav redosled događaja: dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa u Vindzoru, Vilijam je razgovarao sa sveštenikom Dejvidom Kornerom, dok je Hari bio iza njih i pričao sa Kejt, stariji princ je prvo bio ispred supruge i brata, a onda se okrenuo ka njima da bi razgovarao sa Kejt, Hari ih je ubrzao sustigao, šetali su neke vreme, a onda je Kejt zastala i počela da razgovara sa groficom od Vaseksa i njenom ćerkom Lejdi Luiz, piše Glorija hr.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top