13 šešira Kejt Midlton kada je ceo svet ostavila bez daha

Printscreen/Instagram

Moda

13 šešira Kejt Midlton kada je ceo svet ostavila bez daha

Vojvotkinja je za jednu proslavu odabrala monohromsku kombinaciju koja je napravila problem

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton digla je prašinu kada se pojavila u monohromskoj kombinaciji na jednoj zabavi u Bekimgenskoj palati sa princom Harijem.

Ona je blistala u lepršavoj haljini koja je midi dužine, a skrojena je baš po njenoj meri i samo za nju od najkvalitetnijeg šifona.

Njena kombinaciju krasi rol kraga, kao i pufnasti rukavi, dok se na oređenim mestima nalaze ukrasni dugmići. Međutim, ovo nije prvi put da Vojvotkinja nosi ovu toaletu. Obukla ju je i 2019. godine kada je princ Čarls obeleževao godišnjicu stupanja na dužnost.

Ona je ovaj stajling upotpunila i šeširom koji je imala na glavi ikoji je privukao dosta pažnje. Poznavajući njena modna izdanja ovo nije prvi put da se ona pojavljuje sa ovim detaljem.

Prisetimo se i njenih šešira koji su bili slično dizajnirani, ali su bili u drugačijim nijansama, pa se tu mnogu naći žuta, rozikasta, sivkasta…

Naravno jedan od primećenih šešira je i u svetloj nijansi sa peruškama koji daje gospodski izgled njenom stajlingu:

Čipkani šeširić odličan je izbor za svečanost koju imate jer će od vas napraviti pravu damu, a pogledajte kako ga je Kejt nosila.

Mali bakarni šeširić sa mrežicom je savršen za odlazak na neku ozbiljniji događaj gde želite da ostavite utisak otmene žene.

Jednom prilikom se odlučila i za braonkasti šešir zanimljivog dizajna koji je uklopila sa svetlom garderobom.

Prisetimo se i decentnog crvenog šešira koji je ukombinovala uz grederobu iste boje. Vi ga možete nositi u situacijama kada procenite da želite da vaš stajling bude jedan od najkomentarisanijih.

Tu su i crni šeširi različitog dizajna koje je Kejt birala za posebne prilike.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top