Megan se utegla u kožnu suknju: U crvenom od glave do pete, pravac za okrugli sto! (FOTO)

instagram

Moda

Megan se utegla u kožnu suknju: U crvenom od glave do pete, pravac za okrugli sto! (FOTO)

Isti upečatljivi komad nosila je juče kraljica Leticija

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas je prisustvovala diskusiji za okruglim stolom u palati Vindzor, čija je tema bila jednakost među polovima.

Za poslovni sastanak bivša glumica je odabrala crvenu kožnu pensil suknju sa potpisom modne kuće Hugo Bos, koju je, inače, juče nosila španska kraljica Leticija tokom posete Južnoj Koreji.

Za razliku od Leticije koja se odlučila da efektnu crvenu suknju uklopi sa belom košuljom, Megan je odlučila da danas bude u crvenom od glave do pete, pa je uz kožnu suknju ponela nešto tamniju bluzu i salonke sa visokom štiklom u identičnoj nijansi.

Kosu je podgla u punđu, što je bila lepa i uočljiva promena, budući da vojvotkinja uglavnom pušta da joj kosa slobodno leprša u ležernim talasima.

Tip top sređenu Megan u Vindzor je dovezao suprug princ Hari, i to u električnom automobilu, koji je privukao pažnju svih prisutnih, pa se vojvotkinja našalila kako joj je muž potpuno „pokvario zabavu i automobilom i svojim prisustvom“.

Nakon malo smeha i srdačnog pozdravljanja sa ostalim učesnicama diskusije, Megan se zaputila za okrugli sto i objasnila otkud Hari na sastanku.

„Ako govorimo o jednakosti polova, što je tema kojom se aktivno bavim već duže vreme, mislim da ovaj razgovor ne treba da se održi bez učešća muškaraca. Zato mislim da je potpuno razumljivo da nam se Hari pridruži“, istakla je Megan.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top