O Melanijinom ŽUTOM KAPUTU na glamuroznom prijemu kod kraljice će se još dugo pričati: A BOJA cipela je POBEDA VEČERI

instagram

Moda

O Melanijinom ŽUTOM KAPUTU na glamuroznom prijemu kod kraljice će se još dugo pričati: A BOJA cipela je POBEDA VEČERI

Možda su plave krvi, ali modu kao Melanija Tramp u Bakingemskoj palati ne zna niko. Očitala im je lekciju stila sa dve boje koje ni u snu ne biste spojili, a zajedno su čisto savršenstvo.

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija stigli su večeras u Veliku Britaniju. Nakon popodnevnog čaja s Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola i Čarlsom, princom Velsa, Melanija i Donald uputili su se kod kraljice Elizabete II.

U Bakingemskoj palati večeras se okupljaju svetski lideri, poput Angele Merkel, turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i ostalih, a na večeri se pojavila i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, ovoga puta bez supruga princa Vilijama.

Za oštru britansku zimu Melanija Tramp se dobro pripremila. Ogrnula se upečatljivim žutim kaputom u stilu plašta kog potpisuje modna kuća Valentino.

Uz jarku boju koja je zasenila i kraljicu, Melanija je nosila detalje u još jednoj upečatljivoj boji, ljubičasto-ciklama nijansi koja je krasila cipele na visoku štiklu i ostatak autfita koji se nazirao ispod raskošnog kaputa.

Najbolje obučena prva dama ponovo je podigla lestvicu, dok se Kejt držala klasike u zelenoj, jednostavnoj haljini.

View this post on Instagram

OUTFIT POST ❤️ December 3rd 2019 – NATO Reception at Buckingham Palace Kate wore a bespoke green Emilia Wickstead dress. It appears to be based on the designer's Pleated Midi Dress. She borrowed the Queen's diamond drop earrings for the reception which she has worn on multiple occasions over the years. COST: Emilia Wickstead Green Dress (Bespoke) The Queen’s Diamond Drop Earrings (Loaned) TOTAL = £0 #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #dukeofcambridge #dukeandduchessofcambridge #britishroyalfamily #princegeorge #princegeorgeofcambridge #georgealexanderlouis #princesscharlotte #princesscharlotteofcambridge #charlotteelizabethdiana #princelouis #princelouisofcambridge #louisarthurcharles #royalvarietyperformance #katemiddletonstyle

A post shared by The Beautiful Cambridge Family (@the_cambridge_family_) on

Kako vi ocenjujete njihove stajlinge?

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top