Kejt Midlton u zlatnoj haljini očarala sve na premijeri novog filma Džejms Bonda

Printscreen/Instagram

Moda

Kejt Midlton u zlatnoj haljini očarala sve na premijeri novog filma Džejms Bonda

Kraljevska porodica prisustovala je premijeri filma o tajnom agentu 007, a Kejt Midlton plenila je svojim glamuroznim izdanjem

Sinoć je u Londonu održana svetska premijera filma „No Time to Die“, o tajnom agentu Džejmsu Bondu. Posle toliko odlaganja konačno je prikazan kultni film u kom Danijel Krejg poslednji put igra agenta 007.

Među onima koji su prošetali crvenim tepihom našli su se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža. Sve oči bile su uprte u glumca koji je došao u neobičnom autfitu – elegantnim crnim pantalonama i cipelama, u beloj košulji s crnom leptir mašnom i roze plišanom sakou.

Bez obzira na boju i materijal sakoa, ne može se osporiti da je Danijel Krejg je odlično izgledao. Ipak, onda pojavila vojvotkinja Kejt Midlton u društvu princa Vilijama i sve zasenila!

Kejt je obukla haljinu svoje omiljene dizajnerke Dženi Pekam. U pitanju je model „Margo“, čija cena iznosi 3.250 evra, odnosno oko 380.000 dinara. Haljina izgleda tako da ispod grudi počinju da se šire srebrne i zlatne niti formirajući iluziju sunčevih zraka, a kristali i šljokice krase i efektan plašt koji naglašava ramena.

24sedam.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top